Kuglačka liga policijske uprave

Posted by
Natjecalo se na sportskim terenima – kuglani u dvorani „Vijuš“ u Slavonskom Brodu.
Nastojeći popularizirati ovaj sport, sa što većim brojem ekipa, kroz ligu je sudjelovalo 10 ekipa uglavnom muških, dok je jedna ekipa bila mješovita za koju su nastupile i policijske službenice (ekipa Službe krim. policije).
Natjecateljski dio se odvijao u tjednim ciklusima, ekipu su sačinjavala trojica natjecatelja – kuglača, a bacalo se u sustavu 30/30 na dvije staze. Rezultat ekipe je po svakom kolu iznosio zbroj oborenih čunjeva dvojice najboljih kuglača, a za finalni dio natjecanja u pojedinačnom natjecanju uzimao se zbroj i koeficijent najboljeg pojedinca iz svake ekipe po pojedinom kolu. Nakon uzbudljivih i dinamičnih natjecanja u ekipnom natjecanju, najuspješnija je bila ekipa Policijske postaje Okučani u sastavu Zrinko Kapetanić, Miroslav Brlić i Tomislav Mihaljević.
Drugo mjesto zauzela je ekipa Postaje granične policije Stara Gradiška u sastavu Damir Franjković, Ivan Hodak i Mario Marijanović, dok je treće mjesto zauzela ekipa Ureda načelnika u sastavu Ante Zovak, Ivan Keser i Mato Brekalo.
U završnom finalnom natjecanju za pojedinačni plasman nastupilo je osam (8) najboljih pojedinaca, a najbolji plasman postigao je policijski službenik Postaje granične policije Slavonski Brod Josip Filajdić sa oborenih 256 čunjeva.
Drugo mjesto osvojio je policijski službenik Postaje granične policije Stara Gradiška  Damir Franjković sa oborenih 250 čunjeva, dok je treće mjesto zauzeo policijski službenik Ureda načelnika Ivan Keser sa oborenih 246 čunjeva.
OGLASI-NEKRETNINA - besplatni oglasnik nekretnina

Print pagePDF pageEmail page

Comments

comments