Djevojčice otkidaju (na) zlato!

Djevojčice otkidaju (na) zlato!

Posted by

SLAVONSKI BROD – Pored jednog smrtnog slučaja (tridesetdvogodišnjakinja) i teških tjelesnih ozljeda (sedmogodišnja djevojčica) njemačkih državljanki turske nacionalnosti, kao posljedica prometne nesreće, koja se dogodila u subotu oko 12,15 sati na autocesti Bregana-Lipovac kod mjesta Velika Kopanica, protekli tjedan, kao i vikend koji je iza nas, po onome što je danas na konferenciji za medije brodsko-posavske policijske uprave iznio policijski službenik za odnose s javnošću Antun Jakobović, ne bi se imao čime izdvojiti u odnosu na uobičajenu tjednu sliku kriminaliteta i ponašanja suprotnog Prekršajnom zakonu.

Kao moguću bizarnu slučajnost, ali i jednako moguću naznaku trenda, izdvajamo dva, po počiniteljima i njihovoj „uspješnosti” odvojena slučaja, koja su se dogodila gotovo na istom mjestu s odmakom od samo sat i pol vremena.

Naime, u petak, sedmog sedmog rujna, oko šesnaest i trideset, u Slavonskom Brodu, na Šetalištu Braće Radića, dvije mlađe ženske osobe, Brođanke, u dobi od šesnaest i sedamnaest godina, prišle su šezdeset trogodišnjoj Brođanki i s vrata joj otkinule zlatni lančić, kojeg nisu uspjele odnijeti sa sobom. Obje su, trčeći uputile se  u pravcu ulice Petra Krešimira IV., no tu su ih zaustavili policajci. Nad njima je, uz nazočnost roditelja, provedeno kriminalističko istraživanje, te će policija, po dogovoru s Državnim odvjetništvom, protiv njih podnijeti kaznenu prijavu za kazneno djelo teška krađa u pokušaju.

Još dok je trajalo kriminalističko istraživanje nad ovim dvjema djevojkama, također na Šetalištu Braće Radić, u blizini zgrade Lučke kapetanije, dvije nepoznate ženske osobe prišle su sedamdeset trogodišnjakinji iz Slavonskog Broda, koja je šetala uz Savu, te joj jedna od njih s vrata otkinula zlatni lančić s privjeskom i potom se obje trčeći udaljile prema Trgu Ivane Brlić Mažuranić.

Policija za njima traga a pretpostavlja se kako se, također, radi o mlađim djevojkama koje, na ovakav kriminalan način, svoje „izlaske  financiraju same”.

OGLASI-NEKRETNINA - besplatni oglasnik nekretnina

Print pagePDF pageEmail page

Comments

comments